Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi tarafından sağlık çalışanları için sunulan ücretsiz toplu ulaşım hizmetleri (TEKULAŞ) 1 Eylül 2020 tarihine kadar uzatıldı.
Konu ile ilgili açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak, insan sağlığını koruma ve hayat kurtarma gibi kutsal bir görevi yerine getirirken, her türlü tehlikeyi göze alan, zor koşullar altında çalışan ve bu süreçte sevdiklerinden ayrı kalan sağlık çalışanlarımızın yanındayız. Bu doğrultuda sağlık çalışanlarımız için ücretsiz toplu ulaşım hizmetlerimizi (TEKULAŞ) 1 Eylül 2020 tarihine kadar; üç ay süreyle uzatmış bulunuyoruz.” dedi.
Başkan Kadir Albayrak ayrıca bundan sonraki süreçte de sağlık çalışanlarının yanında olmaya devam edeceklerini belirterek, “Özlediğimiz sağlıklı, mutlu ve huzurlu günlere en kısa zamanda kavuşacağımıza inanıyorum.” ifadelerine yer verdi.
KAYNAK: Hasan GİRGİN
ERGENE
27 Mart 2025MANŞET
27 Mart 2025MANŞET
27 Mart 2025GÜNDEM
27 Mart 2025ERGENE
27 Mart 2025ERGENE
27 Mart 2025SON DAKİKA
27 Mart 2025Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.