Başkan Kadir Albayrak, Covid-19 salgının yaşandığı günlerde çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Başkan Albayrak bu kapsamda ilçe belediye başkanları ile video konferans üzerinden bir araya gelerek hem salgınına karşı alınan tedbirler hem de diğer çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu.
Toplantı sonrasında yaptığı açıklamada Tekirdağ’a hizmet için görevine devam ettiğini belirten Başkan Albayrak, “Tüm dünya zor bir süreçten geçiyor. Vatandaşlarımız ve Tekirdağ için her türlü hizmete hazırız. Bu günleri hep beraber, sağlıkla atlatacağımıza inanıyorum. Süreç boyunca bizler görevimizin başında olmaya devam edeceğiz.” dedi.
KAYNAK: Hasan GİRGİN
ERGENE
23 Mart 2025MANŞET
23 Mart 2025MANŞET
23 Mart 2025GÜNDEM
23 Mart 2025ERGENE
23 Mart 2025ERGENE
23 Mart 2025SON DAKİKA
23 Mart 2025Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.