Reklam
Reklam
GÜNDEM

POLİFARMA ÜÇÜNCÜ ‘’İLAÇ GİBİ PROJE’’SİNİ HAYATA GEÇİRDİ

POLİFARMA ÜÇÜNCÜ ‘’İLAÇ GİBİ PROJE’’SİNİ HAYATA GEÇİRDİ

Marmaraereğlisi 75. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu öğrencileri için Görsel Sanatlar ve Akıl Oyunları Atölyeleri kurdu.

 Polifarma ‘’İlaç Gibi Projesi’’nin üçüncüsünde Marmaraereğlisi 75. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu’nda Görsel Sanatlar ve Akıl Oyunları Atölyeleri hayata geçirdi. Tüm Polifarma çalışanlarının katkı ve emeğiyle kurulan Görsel Sanatlar ve Akıl Oyunları Atölyeleri, Marmaraereğlisi ilçe protokolü, eğitim camiası ve sivil toplum temsilcilerinin katıldığı törenle açıldı. Polifarma CEO’su Başbuğ Öke açılış konuşmasında, ‘’Görsel Sanatlar ve Akıl Oyunları Atölyelerimizin, çocuklarımızın yaratıcılıklarını keşfetmelerine, yeni hayaller kurmalarına katkı sağlamasını diliyorum ‘’ dedi.

Türkiye’nin öncü ilaç üreticilerinden Polifarma, toplumsal fayda odaklı çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Şirketin İlaç Gibi Kitap Kulübü ve Yeşil Yakalılar Kulübü öncülüğünde Marmaraereğlisi 75. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu’nda hayata geçirilen Görsel Sanatlar ve Akıl Oyunları Atölyeleri, ilçenin önde gelen temsilcilerinin katıldığı törenle açıldı. Tüm Polifarma çalışanlarının maddi ve manevi katkılarıyla gerçekleştirilen Görsel Sanatlar ve Akıl Oyunları Atölyeleri ile öğrencilerin yaratıcılıklarını keşfetmelerine ve stratejik düşünme becerilerini geliştirmelerine katkı sunulması hedefleniyor.

Kamu yöneticileri ve eğitim camiası törende buluştu

Görsel Sanatlar ve Akıl Oyunları Atölyeleri’nin açılışına ilçenin kamu, eğitim ve sivil toplum yöneticileri de yoğun ilgi gösterdi. Törene, Marmaraereğlisi Kaymakamı Dr. Fatih Kızıltoprak, Marmaraereğlisi Garnizon Komutanı Topçu Albay Reşit Acu, İlçe Emniyet Müdürü M. Hakan Cebar, İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Uluçay, İlçe Millî Eğitim Müdürü Gülyüz Yaman’ın yanı sıra Gaziler Derneği, siyasi parti temsilcileri ve okul müdürleri de katıldı. Açılışta Polifarma CEO’su Başbuğ Öke, şirket yöneticileri, İlaç Gibi Kitap Kulübü ve Yeşil Yakalılar Kulübü üyeleri de yer aldı.

‘’İlaç Gibi Projemizin üçüncüsünü hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz’’

Polifarma çalışanlarının bireysel katkı ve emeklerini ortak bir amaç doğrultusunda bir araya getirdiği Görsel Sanatlar ve Akıl Oyunları Atölyeleri projesi, kurum içi dayanışmanın toplumsal faydaya dönüştüğü örnek bir çalışma oldu. Projeyi değerlendiren Polifarma CEO’su Başbuğ Öke, şunları söyledi: “Polifarma olarak, toplumsal fayda yaratma anlayışımızla İlaç Gibi Projemizin üçüncüsünü hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İlaç Gibi Kitap Kulübümüz ve Yeşil Yakalılar Kulübümüzün öncülüğünde, tüm Polifarma çalışanlarımızın bireysel katkı ve emeğiyle Marmaraereğlisi 75. Yıl Cumhuriyet Ortaokulumuzda açtığımız Görsel Sanatlar ve Akıl Oyunları Atölyelerimizin, çocuklarımızın yaratıcılıklarını keşfetmelerine, yeni hayaller kurmalarına katkı sağlamasını diliyorum.’’

Polifarma hakkında:

Şirketimiz 1986 yılında, yüzde 100 yerli sermayeli bir kuruluş olarak faaliyete başladı. Bugün ise Tekirdağ-Ergene’de yaklaşık 62 bin m² alan üzerine kurulu üretim tesisimizde, 16 farklı üretim hattında farklı formlarda ürettiğimiz ürünleri dünyanın dört bir yanına ulaştırıyoruz.

Polifarma’nın hikayesi, merhum Eczacı Necdet Nuri Kumrulu’nun yaklaşık 40 yıl önce, ilaç sektöründe yerli bir Türk ilaç firmasının pazar lideri olması, hatta dünyanın farklı yerlerinde yaşayan insanlara da şifa dağıtması vizyonu ile başlıyor. Bugün, geldiğimiz noktada alanımızda öncü konumumuzu güçlendirirken, ilaca erişimi kolaylaştırma ve ilaç ihracatını arttırma çalışmalarımızla ülkemize ekonomik fayda sağlamak için ilerliyor, global pazarda da varlığımızı her geçen gün sağlamlaştırıyoruz.

Üretim tesisimiz Tekirdağ Ergene’de ve EU-GMP dâhil 17 farklı ülkeden GMP sertifikasına sahip. Yaklaşık 62 bin m² alan üzerinde kurulu modern üretim, depolama ve sevkiyat alanlarına sahip tesisimizde 16 farklı üretim hattında; ilaç, serum, parenteral beslenme solüsyonu (TPN), tıbbi cihaz ve veteriner ürünleri olmak üzere farklı formlardaki ürünleri üretme kapasitesine sahibiz. Yıllık yaklaşık 500 milyon kutu ve serum üretim kapasitesine sahibiz. 650’den fazla ruhsatımız bulunuyor. Ürünlerimiz 47 ülkede ruhsatlı ve 55 ülkeye ihracat gerçekleştiriyoruz.

Reklam
Reklam

Tekirdağ Yerel Gazeteler

Tekirdağ gazeteleri alınamadı.