• HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • İNTERAKTİF
  • HESAP
  • DİĞER
Ergene’nin Üreten Kadınları 5. Trakya Doğada Yaşam Fuarı’nda Büyük İlgi Gördü
  • ERGENE GAZETESİ
  • ERGENE
  • Ergene’nin Üreten Kadınları 5. Trakya Doğada Yaşam Fuarı’nda Büyük İlgi Gördü

Ergene’nin Üreten Kadınları 5. Trakya Doğada Yaşam Fuarı’nda Büyük İlgi Gördü

ABONE OL
20 Mayıs 2026 20:54
Ergene’nin Üreten Kadınları 5. Trakya Doğada Yaşam Fuarı’nda Büyük İlgi Gördü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ergene Kent Konseyi Kadın Meclisi ile Ergene Girişimci Hanımeli Kadınları, bu yıl düzenlenen 5. Trakya Doğada Yaşam Fuarı’nda el emeği ürünleri ve kültürel değerleriyle dikkat çekti.

Fuarda Ergene’nin üretken kadınları tarafından hazırlanan birbirinden özel el işi ürünler ziyaretçilerin beğenisine sunulurken, kadın emeğinin gücü ve yerel üretimin önemi bir kez daha gözler önüne serildi. İlmek ilmek işlenen her ürün; emek, sabır, alın teri ve kadın gücünün en anlamlı yansıması olarak fuarda yer aldı.

Ergene Kent Konseyi Kadın Meclisi Kadın Kolları Başkanı Özge Çete yaptığı açıklamada, kadın girişimciliğinin desteklenmesi ve yerel üretimin güçlendirilmesi adına bu tür organizasyonların büyük önem taşıdığını belirtti. Çete, “Ergene’nin değerlerini geleceğe taşıyan, üreten ve emek veren tüm kadınlarımıza teşekkür ediyoruz. Kadın emeğinin her alanda görünür olduğu güçlü yarınlara birlikte yürümeye devam edeceğiz” dedi.

Fuarda sergilenen ürünler ziyaretçilerden yoğun ilgi görürken, kadın dayanışmasının ve üretimin toplum üzerindeki olumlu etkisi de bir kez daha vurgulandı.

“Emek varsa umut vardır, kadın üretirse toplum güçlenir” anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Ergene’nin üretken kadınları, bölgenin kültürel ve ekonomik gelişimine katkı sunmaya devam ediyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.