Süleymanpaşa Belediyesi, çocukların trafik eğitimi alabilecekleri güvenli ve eğlenceli bir alanı daha hizmete açıyor. 100. Yıl Mahallesi Uysallar Sokak’ta yapımı tamamlanan Trafik Parkı, 22 Nisan Salı günü saat 15.00’te düzenlenecek törenle resmen hizmete girecek.
BAŞKAN VOLKAN NALLAR’DAN DAVET
Açılış törenine tüm vatandaşları davet eden Süleymanpaşa Belediye Başkanı Volkan Nallar, trafik bilincinin küçük yaşta kazanılmasının önemine dikkat çekerek şunları söyledi: “Çocuklarımızın trafik kurallarını yaşayarak öğrenebilecekleri, güvenli bir ortamda hem eğlenip hem de bilinçlenecekleri bu parkı hizmete açmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Süleymanpaşa’da çocuklarımız için daha yaşanabilir, daha güvenli alanlar oluşturmaya devam edeceğiz. Tüm mahalle sakinlerimizi açılışımıza bekliyoruz.”
ÇOCUKLAR TRAFİK KURALLARINI GÜVENLE ÖĞRENECEK
Parkta, çocuklar için özel tasarlanmış mini yollar, trafik ışıkları, yaya geçitleri ve eğitim panoları yer alıyor. Hem eğitici hem eğlenceli olan Trafik Park’ta minikler trafik kurallarını erken yaşta, güvenli bir ortamda öğrenecek.
ERGENE
01 Haziran 2025MANŞET
01 Haziran 2025MANŞET
01 Haziran 2025GÜNDEM
01 Haziran 2025ERGENE
01 Haziran 2025ERGENE
01 Haziran 2025SON DAKİKA
01 Haziran 2025