• HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • İNTERAKTİF
  • HESAP
  • DİĞER
23 NİSAN COŞKUSU ŞARKÖY’DE BİR BAŞKA GÜZELDİ

23 NİSAN COŞKUSU ŞARKÖY’DE BİR BAŞKA GÜZELDİ

ABONE OL
24 Nisan 2025 22:56
23 NİSAN COŞKUSU ŞARKÖY’DE BİR BAŞKA GÜZELDİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Şarköy Belediyesi, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel, birbirinden renkli ve eğlenceli etkinlikler düzenledi. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 105. yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Şarköy Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen etkinliklerle büyük bir coşku içinde kutlandı.

Kutlama programı, Atatürk Anıtı’na çelenk sunma töreniyle başladı. Ardından öğrencilerin şiirler okuduğu, halk oyunları ve müzikli gösterilerle süslenen program, meydandaki kalabalığa bayram neşesini doyasıya yaşattı.

Limanpark önünde iki gün boyunca devam eden oyun alanlarında çocuklar gönüllerince eğlendi. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan 23 Nisan Çocuk Şenliği kapsamında yüz boyama, sihirbaz ve ateşbaz gösterileri, palyaçolar, şişme oyun alanları, hayal kahramanları, sürpriz hediyeler, eğlenceli gösteriler ve daha pek çok etkinlik çocuklara unutulmaz anlar yaşattı. Etkinlik boyunca ikram edilen pamuk şeker ve patlamış mısır ise çocukların mutluluğuna tat kattı.

Ailelerin de yoğun ilgi gösterdiği bu özel gün, toplumsal birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdi. Etkinlik alanlarında sıcak bir karşılama ile karşılanan Belediye Başkanı Alpay VAR, çocuklar ve ailelerin yoğun ilgisiyle buluştu.

Bol bol hatıra fotoğrafı çekilen bu özel günde, Başkan VAR çocukların neşesine ortak oldu.

BAŞKAN VAR, “ Çocuklarımız; aydınlık yarınlarımızın mimarları, barış ve umut dolu bir dünyanın kurucuları olacaktır“

Ebedî Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün  “Egemenlik, kayıtsız şartsız milletindir.” ilkesiyle temellerini attığı Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 105. açılış yıl dönümünü ve dünyada çocuklara armağan edilen ilk ve tek bayram olan  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı büyük bir coşku ve gururla kutladıklarını ifade eden Belediye Başkanı Alpay VAR, “Bugün burada çocuklarımızın özgürce oynayıp, diledikleri gibi eğlenebildiklerini görmek, bizim için tarifsiz bir sevinç kaynağı oldu. Her bir gülümseme, her bir kahkaha; doğru yolda olduğumuzun en güzel göstergesi. Bizler, Şarköy’de çocuklarımız gülsün, hayal kursun, özgüvenle büyüsün diye var gücümüzle çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 105. açılış yıl dönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyor; Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, Kurtuluş Mücadelemizin tüm kahramanlarını rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum” dedi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.