Reklam
Reklam
GÜNDEM

KIRKGÖZ’DE DOĞALGAZ KULLANILMAYA BAŞLANDI

KIRKGÖZ’DE DOĞALGAZ KULLANILMAYA BAŞLANDI

Ergene Belediye Başkanı Müge Yıldız Topak başkanlığında düzenlenen törenle Kırkgöz Mahallesi’nde doğalgaz kullanımı resmi olarak başladı.

Doğalgaz çalışmaları, ilk kez 19 Mayıs’ta başlamıştı. 6 ay içerisinde Kırkgöz Mahallesi’nde doğalgaz kullanımına başlanmış oldu.

300 haneden başvuru alınırken, 170 haneye sayaç takıldı ve şu anda 50 hanede doğalgaz kullanılmaya başlandı. Şu ana kadar ilçedeki 17 mahalleden 9’una doğalgaz hizmeti ulaştırıldı.

Başkan Topak, Kırkgöz mahallesi’nden sonra Esenler mahallesinde de doğalgaz çalışmalarının başlayacağının müjdesini verdi.

Ergene Belediyesi, ilçedeki modernleşme çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Belediye Başkanı Müge Yıldız Topak’ın öncülüğünde düzenlenen törenle Kırkgöz Mahallesi’nde doğalgaz kullanımına resmen başlandı.

Törende konuşan Başkan Müge Yıldız Topak, doğalgazın çevre dostu bir enerji kaynağı olmasının yanı sıra vatandaşlara ekonomik ve konforlu bir ısınma imkânı sunacağını belirtti. Topak, “Ergene’mizin gelişmesi ve vatandaşlarımızın daha iyi yaşam koşullarına ulaşması için çalışmaya devam ediyoruz. Kırkgöz Mahallesi’ne doğalgazı kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu hizmetin tüm mahalle sakinlerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Mahalle sakinleri, doğalgazın ulaşmasından duydukları memnuniyeti dile getirerek Ergene Belediyesi’ne teşekkür etti. Çalışmaların diğer mahallelerde de devam edeceği belirtilirken, bölgenin altyapı projeleriyle daha modern bir yapıya kavuşması hedefleniyor.

Ergene Belediyesi’nin bu adımı, ilçedeki enerji altyapısının iyileştirilmesi ve sürdürülebilir bir gelecek için önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Reklam
Reklam

Tekirdağ Yerel Gazeteler