
Ankara’da düzenlenen Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Seçimli Olağan Genel Kuruluna katılan Serkan Bezgin” 3. Lig Kura çekimini Ergene Velimeşe Spor adına bizzat çektim, hayırlı uğurlu olsun. (Kura çekiminde 2 gruba çıkmıştır) Tekirdağ’ımızın profesyonel liglerdeki tek temsilcisi Ergene Velimeşespor olarak TFF ‘de temsil ettiğimiz için gurur duyuyorum. “ifadelerini kullandı.
TFF seçimine tek aday olarak giren ve yeniden başkan olan Mehmet Büyükekşi’ye yeni dönem başkanlığında hayırlısı olsun temennisinde bulunan Başkan Bezgin Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın ile bilgi alışverişinde bulunduktan sonra Başkanlarla fotoğraf çekindi.



KAYNAK: Hasan GİRGİN

GÜNDEM
14 gün önceGÜNDEM
15 gün önceERGENE
29 gün önceGÜNDEM
29 gün önceERGENE
09 Temmuz 2026SİYASET
09 Temmuz 2026SON DAKİKA
09 Temmuz 2026Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.