
Bu yılda geleneği bozmadan ilçede 14 Şubat Sevgililer Gününü kutlayan Belediye Başkanı Rasim Yüksel, sabahın erken saatlerinde mesai gözetmeksizin vatandaşları karşılayarak, çiçek takdiminde bulundu.
Başkan Yüksel, “Sevmenin veya sevgili olmanın zamanı, tarihi veya bir günü olmaz. Ama en azından böyle bir günde sevginin daha yoğun hissediliyor, algılanıyor olması önemli. Sevgi, umuttur, kaynaşmaktır, sabırdır, emektir. Sevgiyle çıktığınız yolda sevdiklerinizle birlikte huzurlu bir yaşam diliyor, sevginin var olduğu bir dünyayı gelecek nesillere bırakabilme temennisi içinde 14 Şubat Sevgililer Gününüzü kutluyorum’ ifadelerine yer verdi.
14 Şubat Sevgililer Günü münasebetiyle çiçek dağıtılmasını vatandaşlar da büyük memnuniyetle karşıladı.
KAYNAK: Hasan GİRGİN

MANŞET
1 gün önceSİYASET
11 gün önceGÜNDEM
27 gün önceGÜNDEM
28 gün önceERGENE
22 Temmuz 2026GÜNDEM
22 Temmuz 2026ERGENE
22 Temmuz 2026Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.