• HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • İNTERAKTİF
  • HESAP
  • DİĞER
Ergene Yarı Olimpik Yüzme Havuzunda Kayıtlar Alınmaya Başladı

Ergene Yarı Olimpik Yüzme Havuzunda Kayıtlar Alınmaya Başladı

ABONE OL
20 Temmuz 2026 16:51
Ergene Yarı Olimpik Yüzme Havuzunda Kayıtlar Alınmaya Başladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Uzun süredir yapım çalışmaları devam eden Ergene Yarı Olimpik Yüzme Havuzunda açılış öncesi son hazırlıklar tüm hızıyla sürerken, temmuz ayı sonu itibarıyla başlaması planlanan yüzme eğitimleri için 7 yaş ve üzeri çocuklara yönelik ön kayıt süreci de başladı.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü teknik personelleri tarafından tesisin mekanik ve teknik sistem testleri titizlikle yürütülürken, Ergene Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü personellerince havuzun genel iç ve dış temizliği ile su içi temizlik çalışmaları tamamlandı. Son hazırlıklar kapsamında Ergene Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü yüzme antrenörü Ozan Bayram nezaretinde havuzda ilk deneme antrenmanı da başarıyla gerçekleştirildi.

Çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunan Ergene Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ozan Bileyci, şu ifadeleri kullandı:

“Uzun zamandır yapım süreci devam eden Ergene Yarı Olimpik Yüzme Havuzumuzda, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzün talimatları doğrultusunda açılış hazırlıklarımızı büyük ölçüde tamamladık. Son iki ayda çalışmalarımızı yoğunlaştırarak tesisimizin genel temizliği ile havuz içi temizlik işlemlerini tamamladık. İl Müdürlüğümüzün teknik personelleri tarafından sistem testleri ve teknik kontroller titizlikle sürdürülüyor. Yüzme antrenörümüz nezaretinde ilk deneme antrenmanını da başarıyla gerçekleştirdik. Test süreçlerinin tamamlanmasının ardından İl Müdürlüğümüzün uygun göreceği tarihte tesisimizi hizmete açacağız. Temmuz ayı sonu itibarıyla başlaması planlanan 7 yaş ve üzeri çocuklarımıza yönelik yüzme eğitimleri için ön kayıtlarımız başlamıştır. Kayıtlar iki hafta boyunca Ergene Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü irtibat noktasından alınacaktır. Tüm çocuklarımızı ve gençlerimizi yüzme sporuyla buluşmaya davet ediyoruz.” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.