• HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • İNTERAKTİF
  • HESAP
  • DİĞER
Bağırsak Tıkanıklığı Geçiren 3 Aylık Bebek Optimed Kapaklı Hastanesi ’nde Sağlığına Kavuştu
  • ERGENE GAZETESİ
  • GÜNDEM
  • Bağırsak Tıkanıklığı Geçiren 3 Aylık Bebek Optimed Kapaklı Hastanesi ’nde Sağlığına Kavuştu

Bağırsak Tıkanıklığı Geçiren 3 Aylık Bebek Optimed Kapaklı Hastanesi ’nde Sağlığına Kavuştu

ABONE OL
22 Mayıs 2026 20:00
Bağırsak Tıkanıklığı Geçiren 3 Aylık Bebek Optimed Kapaklı Hastanesi ’nde Sağlığına Kavuştu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bağırsak tıkanıklığı (ileoileal invajinasyon) tanısıyla Optimed Kapaklı Hastanesi Çocuk Cerrahisi Kliniği’ne başvuran 3 aylık bebek, gerçekleştirilen başarılı operasyonun ardından sağlığına kavuşarak taburcu edildi.

Çocuk Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Mehmet Yasin Mecdel tarafından yapılan değerlendirme ve cerrahi müdahale sonrası bebeğin genel sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Tedavi süreci yakından takip edilen minik hastanın şifa ile taburcu edildiği ifade edildi.

Op. Dr. Mehmet Yasin Mecdel, özellikle bebeklerde görülen bağırsak tıkanıklıklarında erken teşhis ve zamanında müdahalenin hayati önem taşıdığına dikkat çekerek ailelerin bu tür belirtilerde vakit kaybetmeden sağlık kuruluşlarına başvurması gerektiğini belirtti.

Optimed Kapaklı Hastanesi yetkilileri, sağlığına kavuşan minik hastaya sağlıklı bir yaşam dileyerek ailesine geçmiş olsun temennilerini iletti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.