Ergene’de faaliyet gösteren Ergene Erzincan Tunceli Bingöl Derneği tarafından hafta sonu Marmaracık Göl Restoran’da kahvaltı programı düzenlendi. Yoğun katılımın olduğu etkinlikte birlik, beraberlik ve dayanışma mesajları verildi.
Programa, Müge Yıldız Topak, Dernek Başkanı Ali Bakır ve yönetimi başta olmak üzere, Ergene Kent Konseyi Başkanı Ersin Koca, 29 Ekim Kadınları Derneği Ergene Temsilci Başkanı Emine Turgut, Ergene Cem Vakfı Başkanı Volkan Işıklı, Çorlu Cem Vakfı Başkanı Ümit Tandoğan, Çorlu Cem Evi Vakfı Kadın Kolları üyeleri ile çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcisi ve vatandaş katıldı.
Ayrıca programa, Ergene Medya Yayın İletişim Derneği Başkanı Ersin Ergün, Başkan Yardımcısı Hasan Girgin ile Ergene Erzincan Dersim Sosyal Kültürel Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Celal Varol ve yönetimi de katılım sağladı.
Programda konuşan Dernek Başkanı Ali Bakır, hemşehrileriyle bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Ergenemizde bir arada yaşamaktan her zaman onur ve gurur duyduğum hemşerilerimle yan yana, omuz omuza olmak bize güç veriyor. Programın düzenlenmesinde emeği ve katkısı olan değerli Belediye Başkanımız Müge Yıldız Topak’a, bizleri kırmayarak katılım sağlayan sivil toplum kuruluşu temsilcilerine, dernek üyelerimize ve vatandaşlarımıza teşekkür ederim” dedi.
Samimi bir ortamda gerçekleşen kahvaltı programı, hatıra fotoğraflarının çekilmesi ve sohbetlerin ardından sona erdi.


SON DAKİKA
1 gün önceERGENE
18 Mayıs 2026ERGENE
18 Mayıs 2026ERGENE
18 Mayıs 2026ERGENE
18 Mayıs 2026GÜNDEM
18 Mayıs 2026ERGENE
18 Mayıs 2026Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.