• HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • İNTERAKTİF
  • HESAP
  • DİĞER
4. Çorlu Tiyatro Festivali Sona Erdi

4. Çorlu Tiyatro Festivali Sona Erdi

ABONE OL
1 Nisan 2026 16:38
4. Çorlu Tiyatro Festivali Sona Erdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çorlu Belediyesi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen ve şehri âdeta bir sanat merkezine dönüştüren 4. Çorlu Tiyatro Festivali, alkışlar eşliğinde sona erdi. Günler süren sanat maratonu, Memduh Şevket Esendal Sahnesi’nde sahnelenen “Kaçamak ya da Kaçamamak” adlı oyunla noktalandı.

Festivalin kapanış oyunu olan “Kaçamak ya da Kaçamamak”, izleyicilerden tam not aldı. Kahkahaların ve duygu dolu anların bir arada yaşandığı gecede Memduh Şevket Esendal Sahnesi, bir kez daha sanatın birleştirici gücüne tanıklık etti. Oyunun sonunda sahneye çıkan ekip, Çorlulu sanatseverler tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı.

Başkan Sarıkurt: “Şehrimiz Sanatla Nefes Alıyor”

Festivalin başarısından duyduğu mutluluğu dile getiren Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, festival boyunca salonları boş bırakmayan vatandaşlara ve emeği geçen sanatçılara teşekkür etti. Başkan Sarıkurt, ”Günler boyunca sahne tozunu yutan tüm tiyatro gruplarına, yetenekleriyle bizleri büyüleyen kıymetli sanatçılarımıza ve her oyunda salonları doldurarak sanata olan tutkusunu gösteren değerli hemşehrilerimize gönülden teşekkür ediyorum. Çorlu, sanatla nefes alan, kültürel değerlerine sahip çıkan bir kent olduğunu bu festivalle bir kez daha kanıtladı. 4. Tiyatro Festivalimiz bir son değil, yeni sanat projelerimizin bir müjdecisidir.” dedi.

Sanat Dolu Günler Geride Kaldı

Hafta boyunca farklı temalarda pek çok oyuna ev sahipliği yapan festival; atölye çalışmaları, sanatçı buluşmaları ve sahne performanslarıyla ilçenin sosyal yaşamına büyük renk kattı. Çorlu Belediyesinin kültürel vizyonu kapsamında düzenlenen organizasyon, katılımcı sayısıyla bu yıl da rekor kırdı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.