• HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • İNTERAKTİF
  • HESAP
  • DİĞER
Tuncer Köylü Seçim Öncesi En Güçlü Aday Olarak Öne Çıkıyor

Tuncer Köylü Seçim Öncesi En Güçlü Aday Olarak Öne Çıkıyor

ABONE OL
11 Şubat 2026 23:02
Tuncer Köylü Seçim Öncesi En Güçlü Aday Olarak Öne Çıkıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trakya Kuzey Makedonyalılar Derneği’nde pazar günü gerçekleştirilecek olağan kongre öncesinde mevcut başkan Tuncer Köylü, yönetim kurulu üyeleri ve derneğin kurucu başkanlarıyla bir araya geldi. Gerçekleşen toplantıda birlik ve beraberlik mesajları verilirken, Köylü’nün aldığı güçlü destek dikkat çekti.

Genç, çalışkan ve üyeler tarafından sevilen bir başkan olarak gösterilen Tuncer Köylü’nün, kurucu başkanların ve yönetim kadrosunun desteğini alması, seçim sürecinde kendisini en güçlü başkan adayı konumuna taşıdı. Toplantıda derneğin bugüne kadar gerçekleştirdiği faaliyetler detaylı şekilde değerlendirilirken, önümüzdeki dönemde hayata geçirilmesi planlanan projeler ve hedefler de istişare edildi.

Başkan Köylü, toplantı sonrasında yaptığı açıklamada, “Derneğimizin bugüne kadar yaptığı çalışmaları ve bundan sonra atacağımız adımları hep birlikte konuştuk. Birlik ve beraberlik içinde, derneğimiz için en hayırlı olanı istişare ettik. Katılım sağlayan tüm büyüklerimize ve yol arkadaşlarımıza gönülden teşekkür ederiz.” ifadelerini kullandı.

Olağan Kongre 15 Şubat Pazar Günü

Trakya Kuzey Makedonyalılar Derneği’nin olağan kongresi, 15 Şubat Pazar günü saat 15.00 ile 18.00 arasında dernek lokalinde gerçekleştirilecek. Kongrede, mevcut dönem faaliyetleri değerlendirilecek, yeni dönem hedefleri belirlenecek ve derneğin kurumsal yapısının daha da güçlendirilmesine yönelik kararlar alınacak.

Dernek yönetimi tarafından yapılan çağrıda, tüm üyelerin kongreye katılımının önem taşıdığı vurgulandı. Kongrenin, derneğin geleceği açısından önemli bir dönüm noktası olması bekleniyor.

Kurumsal Güçlenme ve Yeni Hedefler

Trakya Kuzey Makedonyalılar Derneği, bugüne kadar kültürel etkinlikler, dayanışma faaliyetleri ve sosyal projelerle bölgedeki Kuzey Makedonya kökenli vatandaşların birlikteliğini güçlendirmeyi amaçladı. Yeni dönemde ise hem gençlere yönelik çalışmaların artırılması hem de kurumsal yapının daha da sağlamlaştırılması hedefleniyor.

Olağan kongre, 15 Şubat Pazar günü Yeşiltepe Mahallesi, Şehit İdriz Özgür Caddesi No: 20 Ergene / Tekirdağ adresindeki dernek lokalinde yapılacak.

Tuncer Köylü, tüm üyeleri kongreye davet ederek, “Birlik ve beraberlik içerisinde, derneğimizi daha güçlü yarınlara taşımak için tüm üyelerimizin katılımını bekliyoruz.” mesajını paylaştı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.