İstanbul’da yaşayan Batı Karadenizliler, düzenlenecek olan piknikte bir araya geliyor. Batı Karadenizliler Derneği ve Bartın Özbaşı Köyü Derneği’nin birlikte tertiplediği piknik programa, bölge sanatçıları katılacak ve ve çeşitli yarışmalar yapılacak. Batı Karadenizliler Dernek Başkanı Erol Kocabaş, ‘Herkesi pikniğimize bekliyoruz’ diye konuştu.
Geleneksel hale getirilerek yapılan ‘Batı Karadeniz Buluşması’ 1 Eylül Pazar günü Çatalca İnceğiz Şiramandere Piknik alanında gerçekleştiriliyor. Ramazan Çelik, Ramazan Aydemir ve Gülnur Kocaeli’nin sahne alacağı piknik programıyla ilgili açıklama yapan Batı Karadenizliler Dernek Başkanı Erol Kocabaş, ‘Bartın Özbaşı Köy Derneğimiz ile birlikte tertiplemiş olduğumuz piknik programımıza herkesi bekliyoruz’ diye konuştu. Binlerce kişinin katılacağı piknik programında gün boyu özel etkinlikler yapılırken çocuklar içinde özel oyun parkları kurulacak. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu başta olmak üzere, ilçe belediye başkanları, İstanbul dışından da belediye başkanları, siyasiler de piknik programına davet edildi.
Batı Karadenizliler Dernek Başkanı Erol Kocabaş ve Bartın Özbaşı Köyü Dernek Başkanı Muharrem Aydoğan, sayılı günlerin kaldığı piknik programı için arı gibi çalışarak organizasyonun eksiksiz olmaması için mekik dokuyorlar.
ERGENE
20 Nisan 2025MANŞET
20 Nisan 2025MANŞET
20 Nisan 2025GÜNDEM
20 Nisan 2025ERGENE
20 Nisan 2025ERGENE
20 Nisan 2025SON DAKİKA
20 Nisan 2025