• HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • İNTERAKTİF
  • HESAP
  • DİĞER
Trakya Kalkınma Ajansı (TRAKYAKA) Genel Sekreteri Mahmut Şahin, Kırklareli TSO’nun “Çok Amaçlı Konferans Salonu”nu Gezdi
  • ERGENE GAZETESİ
  • GÜNDEM
  • Trakya Kalkınma Ajansı (TRAKYAKA) Genel Sekreteri Mahmut Şahin, Kırklareli TSO’nun “Çok Amaçlı Konferans Salonu”nu Gezdi

Trakya Kalkınma Ajansı (TRAKYAKA) Genel Sekreteri Mahmut Şahin, Kırklareli TSO’nun “Çok Amaçlı Konferans Salonu”nu Gezdi

ABONE OL
19 Temmuz 2026 18:06
Trakya Kalkınma Ajansı (TRAKYAKA) Genel Sekreteri Mahmut Şahin, Kırklareli TSO’nun “Çok Amaçlı Konferans Salonu”nu Gezdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (Kırklareli TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık’ı ziyaret eden Trakya Kalkınma Ajansı (TRAKYAKA) Genel Sekreteri Mahmut Şahin, Low Carbon CBC–“Bulgaristan ve Türkiye Sınır Ötesi İş Birliği Bölgesinde Düşük Karbonlu Turizmin Tanıtılması” projesi kapsamında odanın yeni hizmet binasında oluşturulan “Çok Amaçlı Konferans Salonu”nu gezdi.

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, “Çok Amaçlı Konferans Salonu” ile ilgili olarak Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin’e şu bilgileri verdi:

“Proje kapsamında odamızın yeni hizmet binasında yer alan salonun teknik altyapısının güçlendirilmesi ve modern ekipmanlarla donatılması amacıyla çalışmalarımız tamamlanıyor. Projemiz hedefleri doğrultusunda ilerliyor. “Low Carbon CBC Projesi” ile sınır ötesi bölgede düşük karbonlu turizmin geliştirilmesi, kurumların teknik kapasitesinin artırılması ve sürdürülebilir turizm faaliyetlerine katkı sağlanması hedeflenmektedir. Bu kapsamda yeni hizmet binamızda oluşturduğumuz “Çok Amaçlı Konferans Salonu”muz; Odamızın eğitim, toplantı, seminer ve farkındalık faaliyetlerinde daha etkin ve modern bir altyapı sunmasına katkı sağlayacaktır. Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası olarak, bölgemizin sürdürülebilir kalkınmasına, yeşil dönüşüm sürecine ve sınır ötesi iş birliğine katkı sağlayacak projeleri hayata geçirmeye devam ediyoruz.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.