AK Parti Ergene İlçe Başkanlığı, bu Ramazan’da sahada, pazarda ve hanelerde vatandaşla kucaklaşıyor. Ramazan boyunca “Gönül Sofraları” ve saha çalışmalarıyla Ergene’nin her mahallesinde vatandaşla kucaklaşıyor.
Teşkilat mensuplarıyla oluşturulan özel bir ekibin pişirdiği yemekler; yönetim, kadın ve gençlik kolları tarafından hanelere taşınıyor. Yemekler dayanışma için kaynıyor, iftarlar vatandaşın sofrasında birlikte açılıyor.
Teşkilat, Gençlik Kolları ile “İftara 5 Kala” programı kapsamında trafikte kalan vatandaşlara ikramlarda bulunuyor. Semt pazarlarını gezen teşkilat, hem vatandaşın derdini dinliyor hem de iftar öncesi sıcak pide dağıtarak ramazan sevincini paylaşıyor.
İlçe yönetimi tarafından ihtiyaç sahiplerine Ramazan kolisi dağıtımı sürerken, diğer ihtiyaçlar yerinde tespit edilip hızlı çözümler üretiliyor.
Hane ziyaretlerinde vatandaşlara Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın selamı iletilirken, talepler doğrudan dinleniyor. Ergene’de bu yıl Ramazan; “yakın temas ve çözüm” odaklı bir gönül köprüsü kuruyor.


ERGENE
12 gün önceERGENE
13 gün önceERGENE
24 Şubat 2026ERGENE
24 Şubat 2026GÜNDEM
24 Şubat 2026ERGENE
24 Şubat 2026ERGENE
24 Şubat 2026