• HABERLER
  • SERVİS 1
  • SERVİS 3
  • FİNANSİF
  • İNTERAKTİF
  • HESAP
  • DİĞER
“2026 Yılı İlk Olağan Meclis Toplantısı” Gerçekleştirildi

“2026 Yılı İlk Olağan Meclis Toplantısı” Gerçekleştirildi

ABONE OL
4 Şubat 2026 16:45
“2026 Yılı İlk Olağan Meclis Toplantısı” Gerçekleştirildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası’nın (Kırklareli TSO) “2026 Yılı İlk Olağan Meclis Toplantısı” Meclis Başkanı İsmail Hakkı Özsan’ın başkanlığında, Meclis Üyelerinin katılımı ile yapıldı. Gerçekleştirilen faaliyetler hakkında Meclis Üyelerine kapsamlı bilgilendirmelerde bulunuldu. Gündemde yer alan maddeler Meclis Üyelerinin değerlendirmesine sunuldu. Yapılan görüşmelerin ardından gündem maddeleri oy birliğiyle kabul edildi. Oda faaliyetleri, yürütülen çalışmalar ve önümüzdeki döneme ilişkin planlamalar hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu. Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından Meclis Üyeleri sektörel olarak üyelerin yaşadığı sorunları dile getirdi. Çözüm önerileri hakkında fikir alışverişleri gerçekleştirildi.

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı İsmail Hakkı Özsan yaptığı değerlendirmesinde, alınan kararların Kırklareli iş dünyası ve oda üyeleri adına hayırlı olmasını temenni ederek, Meclis Üyelerine katkı ve katılımlarından dolayı teşekkür etti. Gündem maddelerinin görüşülüp karara bağlanmasının ardından toplantı sona erdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.