Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ergene İlçe Başkanı Nihat Arslan, Başkan Vekili Yılmaz Eker, KAÇEP Başkan Yardımcısı Ümran Eker ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte, “Hayırlı Günler Komşum, Derdin Derdimiz” ziyaretleri kapsamında Sağlık Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.
Ziyaretlerde mahalle esnafına hayırlı işler temennisinde bulunan MHP heyeti, vatandaşların talep ve sorunlarını dinleyerek not aldı. Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmalarda, mahalle sakinlerinin beklentileri birebir görüşmelerle değerlendirildi.
MHP Ergene İlçe Başkanı Nihat Arslan, ziyaretlere ilişkin yaptığı açıklamada, çalışmaların Bilge Lider Dr. Devlet Bahçeli’nin talimatları ve MHP Tekirdağ İl Başkanı Süleyman Fethi Şirin’in koordinesinde yürütüldüğünü belirterek, “Vatandaşlarımızla iç içe olmaya, onların dertlerini dinlemeye ve çözüm için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
MHP Ergene Teşkilatı’nın mahalle ziyaretlerinin önümüzdeki günlerde farklı bölgelerde de süreceği ifade edildi.


ERGENE
2 gün önceGÜNDEM
2 gün önceERGENE
4 gün önceSİYASET
21 gün önceSON DAKİKA
26 gün önceERGENE
12 Haziran 2026ERGENE
12 Haziran 2026Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.