Reklam
Reklam
GÜNDEM

Çorlu Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nda Samancı Yeniden Başkan

Çorlu Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nda Samancı Yeniden Başkan

Çorlu Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın 24. Olağan Genel Kurulu, Çorlu Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Düğün ve Davet Salonu’nda gerçekleştirildi. Yoğun katılımın gözlendiği genel kurulda, mevcut başkan Nadir Samancı yeniden başkanlığa seçildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan genel kurulda, yönetim ve denetim kurulu faaliyet raporları okunarak üyelerin oy birliğiyle ibra edildi. Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından yapılan seçimlerde Nadir Samancı, delegelerin güvenoyunu alarak görevine devam etti.

Genel kurulda konuşan Başkan Nadir Samancı, kendisine yeniden duyulan güvene teşekkür ederek, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Samancı, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Esnafımızın desteğiyle bir kez daha bu göreve layık görülmenin onurunu yaşıyorum. Görev süremiz boyunca olduğu gibi bundan sonra da odamız üyelerinin hak ve menfaatlerini korumak adına çalışmalarımızı kararlılıkla sürdüreceğiz. Birlik ve beraberlik içinde hareket ettiğimiz sürece daha güçlü olacağız.

Yeni dönemde oda faaliyetlerinin artırılarak devam edeceğini belirten Samancı, özellikle şoför ve otomobilci esnafının yaşadığı sorunların ilgili kurum ve kuruluşlara iletilmesi noktasında daha etkin bir çalışma yürütüleceğini ifade etti.

Genel kurulda söz alan bazı oda üyeleri de mevcut yönetimin çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getirerek, Başkan Samancı ve yönetim kuruluna yeni dönemde başarılar diledi.

Çorlu Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın 24. Olağan Genel Kurulu, iyi dilek temennileri ve hatıra fotoğraflarının çekilmesinin ardından sona erdi.

Reklam
Reklam

Tekirdağ Yerel Gazeteler