Reklam
Reklam
GÜNDEM

Başkan Yüceer’den 2026 Yılına Umut ve Kararlılık Mesajı

Başkan Yüceer’den 2026 Yılına Umut ve Kararlılık Mesajı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer, 2026 yılı dolayısıyla yayımladığı yeni yıl mesajında birlik, umut ve kararlılık vurgusu yaptı. Başkan Yüceer, Tekirdağ’a hizmet etme sorumluluğunu büyük bir inançla sürdürdüklerini ifade etti.

Yeni yıla, her bir hemşehrisinin yaşamına dokunma hedefiyle girdiklerini belirten Dr. Yüceer, 2025 yılında olduğu gibi 2026 yılında da Tekirdağ’ı geleceğe taşıyacak çalışmalara aynı azim ve kararlılıkla devam edeceklerini kaydetti.

“Yeni yıl sizinle güzel, Tekirdağ’ımızla birlikte daha da güzel” sözleriyle dayanışma ve ortak kent bilincine dikkat çeken Başkan Yüceer, mesajında 2026 yılının Tekirdağ’a, Türkiye’ye ve tüm hanelere bereket, huzur, sağlık ve mutluluk getirmesi temennisinde bulundu.

Başkan Yüceer’in mesajı, yeni yılda da kente yönelik hizmetlerin artarak süreceği yönünde umut verdi.

Dr. Candan Yüceer

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı

Reklam
Reklam

Tekirdağ Yerel Gazeteler