Reklam
Reklam
ERGENE

Ergene’de Sözler Tutuluyor: Cumhuriyet Mahallesi Halk Pazarı Açılıyor

Ergene’de Sözler Tutuluyor: Cumhuriyet Mahallesi Halk Pazarı Açılıyor
Ergene Belediyesi, vatandaşlara verdiği sözleri tek tek hayata geçirmeye devam ediyor. Belediye Başkanı Müge Yıldız Topak’ın öncülüğünde yürütülen çalışmalar kapsamında, Cumhuriyet Mahallesi’ne uzun süredir beklenen halk pazarı kazandırılıyor.
2 Mayıs Cuma günü saat 15.00’te, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarlık önünde gerçekleştirilecek açılış töreniyle birlikte, mahalle sakinleri artık taze ve uygun fiyatlı ürünlere daha kolay ulaşabilecek. Başkan Müge Yıldız Topak, “Verdiğimiz bir sözü daha yerine getiriyoruz” diyerek projeye duyduğu gururu paylaştı.
Açılış programında vatandaşlarla buluşacak olan Başkan Topak, tüm Ergene halkını bu anlamlı güne davet etti.
“Yaparsa Müge Başkan Yapar” sloganıyla yola çıkan belediye yönetimi, halkın ihtiyaçlarına yönelik projeleri bir bir hayata geçiriyor.
Reklam
Reklam

Tekirdağ Yerel Gazeteler