Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ olmak üzere, 3 ilde düzenlediği uyuşturucu operasyonunda 15 kişi gözaltına alındı.
Edirne Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kent merkezi ve Keşan’daki denetimlerinde şüpheli olarak görülen 8 kişiyi durdurdu. Şüphelilerin üzerlerinden 34 gram sentetik uyuşturucu, 6 gram eroin ve uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi. Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürdüğü bildirildi.
Öte yandan Kırklareli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, kent merkezinde uyuşturucu ticareti yapıldığı bilgisine ulaşırken, düzenlediği operasyonda 2 şüpheliyi yakaladı. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürdüğü öğrenildi.
Tekirdağ’da ise Emniyet Müdürlüğü ekiplerince kentte uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon düzenlendi. Süleymanpaşa, Çorlu ve Ergene ilçelerindeki operasyonda 5 zanlı gözaltına alındı.

ERGENE
13 gün önceERGENE
19 gün önceERGENE
23 gün önceERGENE
26 gün önceGÜNDEM
12 Ocak 2026ERGENE
12 Ocak 2026SPOR
12 Ocak 2026