CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu’nun Kırklareli Yerel Seçim Saha Çalışmaları Hakkında Basın Açıklaması.
Kırklareli’mizde sokaklar şenlendi, mahalleler aydınlandı, güzel, aydınlık yüzlü insanlarımız şehrine sahip çıkıyor.
Her mahallede geceler aydınlandı, gündüzler şenlendi umutlar tazelendi. Kırklareli bir Cumhuriyet kenti olarak yaşamaktan gurur duyuyor.
Kırklareli halkı kentine, Cumhuriyete sahip çıkıyor.
Bu doğrultuda saha çalışmalarımız kapsamında;
22 Mart 2024 Cuma günü Pınarhisar ilçemizi ziyaret ederek, Belediye Başkan Adayımız ile birlikte hemşehrilerimizle birlikte olduk.
Pınarhisar halkı kararını vermiş Halkçı Belediyeciliğe bir an önce kavuşmak istiyor.
23 Mart 2024 Cumartesi günü Kırklareli Merkezde Demirtaş ve Yayla Mahallelerimizde coşkulu, heyecanlı yürüyüşler gerçekleştirdik.
24 Mart 2024 Pazar günü ise İstasyon Mahallesinde sokakları aydınlattık, güler yüzlü sakinlerimizin coşkusunu paylaştık.
Güzel şehrimizin sokaklarında, caddelerinde gücümüzü hemşehrilerimizden almaya devam ediyoruz. Onların heyecanı, coşkusu, kazanma arzusu tüm şehrimizi sarmış durumda.
Güçlüyüz çünkü biriz, beraberiz.
Saygılarımla.


ERGENE
2 gün önceERGENE
8 gün önceERGENE
12 gün önceERGENE
15 gün önceGÜNDEM
31 Aralık 2025ERGENE
31 Aralık 2025SPOR
31 Aralık 2025