Reklam
Reklam

NKÜ’de ‘100. Yılında Büyük Taarruz Sergisi’ Açıldı

Açılışa Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Celalettin VATANDAŞ ve Prof. Dr. Yılmaz ÇAKICI, Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat ÖZYAVUZ, Resim Bölümü Başkanı ve Sergi Koordinatörü Doç. Dalila ÖZBAY, akademik ve idari personel, öğrenciler ve sanat severler katıldı.

Sinevizyon gösterisinin ardından Doç. Dalila ÖZBAY, serginin konusu olan Büyük Taarruz’un 100. Yılı dolayısıyla bir konuşma gerçekleştirdi ve “Cumhuriyetimizin kuruluşunda önemli yeri olan Millî Mücadele Dönemi’nin 100. Yılında, Başkomutanlık Meydan Muharebesi konulu ‘100. Yılında Büyük Taarruz’ adıyla gerçekleştirdiğimiz sergimize hoş geldiniz” dedi.

Daha sonra sergiye eserleriyle katılan sanatçılara teşekkür belgeleri takdim edildi ve sergi gezildi. Her eserin altında yer alan künyelerde eserle ilgili açıklayıcı bilgiler yer alıyor. Sergi, 25 Ekim-11 Kasım 2022 tarihleri arasında TNKÜ Sanat Galerisi’nde görülebilir.

KAYNAK: Hasan GİRGİN

Reklam
Reklam

Tekirdağ Yerel Gazeteler