Reklam
Reklam

Ergene Velimeşespor Sakaryaspor’u konuk ediyor

Buna göre karşılaşmada geçtiğimiz günlerde Ergene Velimeşespor Bodrumspor maçını da yöneten İzmir bölgesi hakemlerinden Reşat Onur Coşkunses düdük çalacak.

Reşat Onur Coşkunses daha önce geçtiğimiz sezon Ergene Velimeşespor’un deplasmanda Niğde Anadolu takımı ile 2 – 2 berabere kaldığı maç ile bu sezon 9 Mart 2022 tarihinde Velimeşe Atatürk Stadyumu’nda Bodrumspor ile oynadığı ve 2 – 0 kazandığı erteleme maçında düdük çalmıştı.
Reşat Onur Coşkunses’in yardımcılıklarını ise yine İzmir bölgesi hakemlerinden Uğur Önay ile Sivas bölgesi hakemi Haydar Avcı yapacak.

Ergene Velimeşespor sahasında konuk edeceği Sakaryaspor ile 2019 – 2020 sezonunda aynı grupta yer almış 1 Eylül 2019 tarihinde Sakarya’da oynanan maçı 3 – 2, 12 Ocak 2020 tarihinde oynanan karşılaşmayı da tarihi bir skorla 5 – 0 Ergene Velimeşespor kazanmıştı.

İki takım arasında bu sezon ligin ilk yarısında Sakarya’da oynanan maçta ise 3 – 2’lik skorla gülen taraf Sakaryaspor olmuştu.

3 Nisan 2022 Pazar günü saat 14.00’de Velimeşe Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu’nda oynanacak olan karşılaşma öncesi Sakaryaspor 32 maç sonunda topladığı 71 puanla en yakın takipçisinin 4 puan önünde liderlik koltuğunda yer alırken Ergene Velimeşespor ise 32 maç sonunda elde ettiği 28 puanla 20 takımlı grubun 18. sırasında bulunuyor. 

KAYNAK: Hasan Girgin

Reklam
Reklam

Tekirdağ Yerel Gazeteler