Reklam
Reklam

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN

Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’e “Başöğretmen” unvanının verildiği gün olan 24 Kasım, eğitim ordumuzun fedakâr neferleri olan çok değerli öğretmenlerimizin onurlu ve gururlu günüdür.

Sevgi, emek ve şefkatle çocuklarımızı ve gençlerimizi eğiten ve hayata hazırlayan öğretmenlerimiz, çağdaş, aydınlık ve mutlu yarınlarımızın mimarlarıdırlar.

Milli kültürümüzü muasır medeniyet seviyesinin üstüne çıkarmayı ilke edinen Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk, “Öğretmenler, yeni nesil sizin eseriniz olacaktır,” diyerek ülkemizin çağdaşlaşma mücadelesinde öğretmenlerimize önemli görevler düştüğünü ifade etmiştir.

Üstün gayret ve eşsiz fedakârlıklarla yurdumuzun dört bir yanında görev yapan öğretmenlerimiz, ülkemizi Cumhuriyet ışığıyla aydınlatmaktadırlar. Atatürk’ün çizdiği yolda eşsiz fedakârlıklar içerisinde görev yapan öğretmenlerimiz, sevgi, takdir ve vefanın en büyüğüne layıktırlar.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm eğitimcilerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü en içten duygularımla kutluyor, başta Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere görevlerinin başında şehit olan ve ebediyete göç eden tüm öğretmenlerimizi rahmet, şükran ve saygıyla ​anıyorum.

Kadir ALBAYRAK

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı

KAYNAK: Hasan GİRGİN

Reklam
Reklam

Tekirdağ Yerel Gazeteler