Reklam
Reklam

Ergene Belediyesi’nden Kardeş şehre maske desteği

Tüm dünyanın Covid19’la mücadele ettiği süreçte Ergene Belediyesi Makedonya’da ki kardeş şehri olan Radoviş Belediyesine30 bin adet yüz maskesi gönderdi. Ergene Belediye Meclisi tarafından alınan karar ile gönderilen yüz maskeleri Radoviş Belediye Başkanı GerasimKonzulov ve Radoviş Belediye Meclis Üyesi Enis Ömer tarafından teslim alındı.

Radoviş Belediye Başkanı GerasimKonzulov Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ve Ergene Belediye Meclis üyelerine teşekkürlerini ileterek yapmış olduğu açıklamasında, “Türkiye’de ki kardeş şehrimiz olan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ve Ergene Belediyesi Meclis üyelerine sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Ergene Belediyesinden gelen 30 bin adet yüz maskesi başta Radoviş Belediyemiz olmakla birlikte Kuzey Makedonya da bir çok yere dağıtacağız. Göstermiş oldukları dostluk çerçevesi içerisinde ve yapmış oldukları bu yardımlardan dolayı Ergene Belediye Başkanlığına teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

“DAYANIŞMAYI SÜRDÜRECEĞİZ”

Biz mesafeleri yok sayan duygularla, geçmişten günümüze sevgimizi, bağlılığımızı, vefamızı, kardeşliğimizi ve birliğimizi koruduk, her daim de korumaya kararlıyız diyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Makedonya’da ki kardeş şehrimiz Radoviş Belediyesi ile gönül köprüsü dayanışmamızı sürdürüyoruz. Ergene Belediye Meclisimiz tarafından alınan kararla 30 Bin adet yüz maskesi Covid19’la mücadele de destek olması için kardeş şehrimiz Radoviş’e teslim edilmiştir, emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

 

KAYNAK: Hasan Girgin

Reklam
Reklam

Tekirdağ Yerel Gazeteler