
Ziyarette; KTSO Yönetim Kurulu Üyesi ve Kırklareli İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Alt Kurulu Yürütme Kurulu Üyesi Ertan Özbek’de yer aldı.
* KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık; “İlimizdeki yatırım imkanları ile Mesleki Eğitim’deki ihtiyaçları masaya yatırdık”
Gerçekleştirilen ziyaret ile ilgili açıklamada bulunan KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık; “Kırklareli İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Alt Kurulu Yürütme Kurulu Üyeleri odamızı ziyarette bulundular. İlimizdeki yatırım imkanları ve yatırım yapacak firmalar hakkında kendilerine bilgiler verdim. İlimizdeki istihdamın arttırılarak, ekonomimizin artmasında büyük katkısı olan Mesleki Eğitim’deki ihtiyaçların belirlenmesi için görüş alışverişinde bulunduk. Oldukça verimli geçen ziyaretlerinden dolayı kurul üyelerine teşekkür ederim” dedi.
KAYNAK: Hasan GİRGİN



