Reklam
Reklam

KTSO’da 2021 Yılı Belge, Hizmet ve Aidat Ücretleri’nde, 2020 Yılı Tarifesi uygulanacak

Video Konferans olarak gerçekleştirilen toplantıda oda üyelerinin sektörel sorunları masaya yatırıldı. Bu sorunların aşılması için yapılması gereken çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Gündemde yer alan konular konuşularak karara bağlandı. 2021 yılında oda olarak yapılacak olan çalışmalar ve etkinlikler hakkında meclis üyelerine bilgiler verildi.

* KTSO Başkanı Soner Ilık; “Belge, Hizmet ve Aidat Ücretlerimizde yeni yılda da 2020 Yılı Tarifesi’nin uygulanmasına karar verdik”

Gerçekleştirilen toplantının çok yararlı ve verimli geçtiğini ifade eden Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık; “Video Konferans toplantımıza katılarak odamızın çalışmaları hakkında görüşmelerde bulunduk. Gündemde yer alan konuları karara bağladık.

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu olarak almış olduğumuz 2021 Yılı Belge, Hizmet ve Aidat Ücretleri’nde 2020 Yılı Tarifesi’nin uygulanmasına devam edilmesi yönünde aldığımız kararımız, Odamız Meclis Üyelerimiz tarafından oy birliği ile kabul edildi. Meclis üyelerimize teşekkür ediyor, tüm üyelerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

KAYNAK: Hasan GİRGİN

Reklam
Reklam

Tekirdağ Yerel Gazeteler