Tarihi Tekirdağ Valilik Binası Önünde gerçekleşen töreneTekirdağ Milletvekilleri Dr. Candan Yüceer ve İlhami Özcan Aygun, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, siyasi parti temsilcileri ve STK’lar katıldı.
Korona virüs salgını nedeniyle sosyal mesafe kuralına dikkat edilerek gerçekleştirilen Çelenk sunma töreni, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından çelengin Atatürk Anıtı’na sunulmasının ardından son buldu.
Tören sonrası açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını ve Ebedi Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’da Milli Mücadelenin ilk ateşini yakışının 101. Yıl dönümünü kutluyoruz. Cumhuriyet değerlerini, Atatürk ilke ve devrimlerini yeni nesle en iyi şekilde anlatmak bizlere düşen en önemli görevdir.” dedi.
KAYNAK: Hasan GİRGİN
ERGENE
09 Mayıs 2025MANŞET
09 Mayıs 2025MANŞET
09 Mayıs 2025GÜNDEM
09 Mayıs 2025ERGENE
09 Mayıs 2025ERGENE
09 Mayıs 2025SON DAKİKA
09 Mayıs 2025