Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçelerde gerçekleştirilen çalışmada, cami içleri ve abdest alma alanları, tren istasyonlarının bekleme salonu ve vagonları ile durak ve parklar titizlikle dezenfekte edildi.
Konu ile ilgili açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak koronovirüs tedbirlerini sıkı bir şekilde yerine getirdiklerini belirterek, “Halkımıza ve şehrimize hizmet için görevimize devam ediyoruz. Bu süreç boyunca bizler görevimizin başında olmaya devam edeceğiz.”dedi.
KAYNAK: Hasan GİRGİN
ERGENE
22 Mart 2025MANŞET
22 Mart 2025MANŞET
22 Mart 2025GÜNDEM
22 Mart 2025ERGENE
22 Mart 2025ERGENE
22 Mart 2025SON DAKİKA
22 Mart 2025Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.