Şırnak İdil İlçesinde PKK’lı teröristlerce tuzaklanan el yapımı patlayıcıya müdahale ettiği sırada meydana gelen patlamada şehit olan Jandarma Astsubay Üstçavuş Esma Çevik son yolculuğuna uğurlandı. Şehit Çevik’in cenazesi Ataköy 5.kısım camiinde ikindi vakti kılınan namazın ardından Edirnekapı Şehitliğine defnedildi. Cenazeye Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’de katıldı.
Başkan Yüksel, “Şehidimize Allah’tan rahmet, ailesine ve bütün milletimize başsağlığı diliyorum. Ülkemize, askerimize, insanımıza, sokaklarımıza, birlik ve beraberliğimize yönelik gerçekleştirilen bu teröre lanet olsun” dedi.
Ataköy 5.kısım camiinde ikindi vakti kılınan namazın ardından Edirnekapı Şehitliğine defnedilen Şehit Esma Çevik’in cenaze törenine ayrıca İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, 1. Ordu Komutanı Orgeneral Musa Avsever, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve askeri yetkililer ile vatandaşlar da katıldı.
KAYNAK: Hasan GİRGİN
ERGENE
09 Mayıs 2025MANŞET
09 Mayıs 2025MANŞET
09 Mayıs 2025GÜNDEM
09 Mayıs 2025ERGENE
09 Mayıs 2025ERGENE
09 Mayıs 2025SON DAKİKA
09 Mayıs 2025